Tim

Tačnost - Pravovremenost - Etičnost - Lojalnost

Zašto baš mi?

Mi posjedujemo znanje iz domena lokalne i međunarodne računovodstvene prakse. Sarađujemo sa značajnim institucijama u državi, na nacionalnom nivou u vezi sa računovodstvom, dažbinama i preduzetništvom uopšte.

Nudimo vam kompletan spektar profesionalnih računovodstvenih usluga, poreske optimizacije i usluga komunikacije sa poreskim organima i usaglašavanja redovnih obaveza poreskih obveznika sa Zakonom.

Stručnim savjetima vam omogućavamo da smanjite troškove poslovanja. U našem poslovnom servisu mi smo sa vama od samog početka (osnivanja) i kao računovođa i kao saradnik koji za vas obavlja administrativne usluge i usluge poslovno-finansijskog savjetovanja i time potvrđujemo još jednom da našim znanjem štedimo vaš novac i vaše vrijeme.

365 7 24

Naš tim

person
Tatjana Šćepanović
Izvršna direktorica
person
Iva Rečević
Finansijska kontrolorka
person
Katarina Vujisić
Računovođa supervizorka
person
Nina Maraš
Finansijski računovođa
person
Maja Sekulić
Poreska savjetnica
person
Bojana Lalović
Računovodstvena analitičarka
person
Milena Kruščić
Marketing koordinatorka
person
Radmila Đurišić
Pravna savjetnica

Želiš da budeš dio našeg tima? Pošalji CV

team

Riječ direktorice:

Od samog pocetka smo prepoznati kao siguran partner i podrška u vođenju biznisa. Naš tim učestvuje na svim nacionalnim i regionalnim konferencijama koje prate poreske propise. Preko aktivnih udruženja uèestvujemo sa predlozima za izmjenu Zakona i ostalih propisa.

Kvalitetno pružanje računovodstvenih usluga, koje je zasnovano na vještinama i kvalifikacijama naših ekonomista, mora biti stub budućih uspjeha. Kako bismo bili u stanju da ponudimo kompleksna rješenja, trudimo se da širimo svoje polje djelovanja, te sarađujemo sa uglednim poslovnim, poreskim, finansijskim, pravnim savjetnicima, kako u Crnoj Gori, tako i izvan granica naše države.

Naša misija je da budemo pouzdan partner i podška vašem biznisu.

Organizujemo timove naših ekonomista i spoljnih saradnika koji obezbjeđuju pružanje računovodstveno-konsultantskih usluga najvišeg etičkog i profesionalnog standarda.

T.Š.

Poruka uspješno poslata

Popunite formu